Uw jaaroverzicht 2017 staat binnenkort klaar

Uw financieel jaaroverzicht over 2017

De eerste maand van 2018 is alweer bijna achter de rug. Dat betekent dat uw financieel jaaroverzicht over het jaar 2017 in de maak is!

Had u een Allianz rekening die in 2017 is omgezet naar een Brand New Day-rekening?

Dan ontvangt u voor die rekening twee financieel jaaroverzichten: eentje van Brand New Day (over de periode in 2017 dat uw geld op de Brand New Day-rekening stond) én eentje van Allianz (over de periode in 2017 dat uw geld op een Allianz rekening stond).

Waar vindt u het jaaroverzicht van uw Brand New Day-rekening(en) terug?

Het financieel jaaroverzicht van uw Brand New Day-rekening(en) is binnenkort in MijnBND beschikbaar. U kunt dit dan in MijnBND onder het tabje ‘Documenten’ inzien, downloaden en printen.  Zodra uw jaaroverzicht klaarstaat in MijnBND, laten wij u dat direct even via e-mail weten.

Waar vindt u het overzicht van uw oude Allianz-rekeningen terug?

Het jaaroverzicht over de periode dat uw rekening bij Allianz geadministreerd was, vindt u terug in het klantportaal van Allianz. Zodra dit jaaroverzicht beschikbaar is, laten wij u dit per e-mail direct weten. U kunt dan zoals gebruikelijk inloggen bij Allianz en het jaaroverzicht inzien, downloaden of printen.

Heeft u meerdere gebruikersnamen bij Brand New Day?
Voor elke gebruikersnaam wordt een apart financieel jaaroverzicht gemaakt. Log dus met elke gebruikersnaam in om het jaaroverzicht van die rekening(en) uit te printen of te downloaden.