Jan Willem Hoitsma nieuwe commercieel directeur Brand New Day Collectief

En hij heeft er zin in!

 

Brand New Day Collectief, aanbieder van collectief pensioen, heeft haar bestuur uitgebreid. Vanaf heden is Jan Willem Hoitsma als commercieel directeur verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en samenwerking met professionele pensioenadviseurs. Naast Jan Willem bestaat het bestuur van de Collectief uit Pieter van Eijden en Tom Bottinga, die respectievelijk operations en algemene zaken voor hun rekening nemen. Jan Willem treedt toe tot het bestuur van de Collectief onder voorbehoud van goedkeuring van De Nederlandsche Bank.

Jan Willem Hoitsma

 

Thierry Schaap, bestuurder Brand New Day HoudstermaatschaCollectiefj N.V.: “We zijn verheugd dat Jan Willem ons team is komen versterken. Niet alleen is hij een enthousiaste kerel met drive, hij heeft ook veel ervaring in de samenwerking met professionele pensioenadviseurs en het aansturen van de interne en externe accountmanagers. We zijn ervan overtuigd dat Jan Willem samen met het Collectief-team de groei van ons collectieve pensioen verder zal versnellen.”

Jan Willem Hoitsma:: “Hiervoor heb ik bij een aantal grote verzekeraars gewerkt, als laatste bij Zwitserleven. Altijd met véél plezier. Maar toch was ik toe aan Brand New Day. De gevestigde verzekeraars hebben een behoorlijke legacy en zijn in hun dagelijkse bedrijfsvoering veelal gericht op het behoud van klanten. Ze teren op het verleden. Bij Brand New Day is alles gericht op de toekomst, op groei. Er heerst een ondernemende cultuur die het mogelijk maakt om optimaal in te spelen op de snelle veranderingen in de pensioenwereld.”

Meer informatie

Jan Willem Hoitsma, commercieel directeur Collectief

Telefoon: 020 – 75 85 380
Email: jwhoitsma@brandnewday.nl
LinkedIn: nl.linkedin.com/in/jwhoitsma
Twitter: @jwhoitsma

 

Over Brand New Day Collectief

Brand New Day Premiepensioeninstelling N.V. is een joint venture van Brand New Day en ASR en biedt collectieve pensioenen aan voor bedrijven. Onze missie is het verbazen van onze klanten. Dat doen we enerzijds met zeer lage kosten, zowel voor werkgever als de werknemer, en anderzijds met een on-Nederlandse service. Daarmee maken we het verschil. Lage kosten zijn belangrijk, want daardoor bouw je véél meer pensioen op. Zoals het een bedrijf uit 2010 betaamt, verlopen al onze processen online. Geen papier en stempelafdelingen. Mutaties in het personeelbestand worden dus realtime verwerkt en werknemers hebben altijd actueel inzicht in hun pensioen. We richten ons voornamelijk op bedrijven tot 100 werknemers, maar hebben ook grotere bedrijven als klant. Onze Collectief is begin 2012 van start gegaan en in dat jaar hebben al 265 werkgevers hun pensioen bij ons ondergebracht. En één dezer dagen verwelkomen we onze 400e klant. Hiermee zijn we op het gebied van aangesloten werkgevers één van succesvolste Collectief’s in Nederland. Brand New Day is zelfstandig en is geen dochter van BinckBank of een andere financiële onderneming.