Introduceer een nieuwe klant en verdien €30!

Bent u tevreden over Brand New Day? En zou u ons aanraden bij vrienden, familie en kennissen? Dat belonen wij graag! Als u een nieuwe klant bij ons introduceert, krijgt u € 30. Dit bedrag mag u zelf houden, maar ook delen of weggeven.

Voor welke producten geldt de € 30 beloning?

Voor de volgende producten: de pensioenrekening, de beleggingsrekening, de overlijdensrisicoverzekering en sinds kort ook voor het overboeken van een polis.

Hoe werkt het?

Voor het introduceren van nieuwe klanten werken wij samen met Member Get Member Company. Zij zorgen ervoor dat u uw vrienden kunt tippen over Brand New Day en dat de beloning wordt uitbetaald. Het werkt als volgt!

  • Ga naar de site van Member Get Member Company en log in
  • Kies het product dat u wilt promoten
  • Vul de gevraagde gegevens in
  • E-mail een vriend of kennis over het product
  • Of zet het als tip op Facebook
  • Uw introducé kan via de site van Member Get Member Company de rekening openen

Zodra uw introducé(e) de rekening heeft geopend (of de verzekering heeft afgesloten), ontvangt u via Member Get Member Company de € 30 beloning op uw betaalrekening, dus niet op uw Brand New Day rekening.

De beloning delen of zelf houden?

U kiest zelf wat u met de beloning van € 30 wilt doen: zelf houden, delen met uw introducé of helemaal weggeven aan uw introducé.

De voorwaarden

De beloning geldt niet als u zelf een rekening of verzekering bij Brand New Day afsluit… het geldt alleen als u iemand anders als klant introduceert. Alle voorwaarden kunt u hier nalezen.