DAK en Brand New Day starten samenwerking

Intermediairscollectief DAK en Brand New Day kondigen een vergaande samenwerking aan.

DAK leden kunnen vanaf vandaag klanten met een beleggingspolis helpen met een voordeliger alternatief van Brand New Day. Vanuit hun vertrouwde DAK omgeving kunnen zij volledig online offertes maken en rekeningen openen voor hun klanten. Bovendien gaan DAK en Brand New Day samen regionale kennisbijeenkomsten organiseren. Opleidingen, trainingen en workshops zullen worden gekoppeld aan actuele thema’s op het gebied van financieel advies.

Tim Rijvers, algemeen directeur bij DAK: “In de huidige tijd is het leuk om – naast de gevestigde orde – een ‘Brand New’ tegengeluid te horen waarmee onze leden kunnen slagen.”

Paul Rijns, Directeur Intermediair bij Brand New Day: “Samenwerking met adviseurs is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Daarom zijn wij erg trots dat wij mogen samenwerken met een betrouwbare en onafhankelijke partij als DAK.”

Over DAK intermediairscollectief

DAK intermediairscollectief biedt al 30 jaar exclusief voor haar leden toegang tot vrijwel de gehele verzekerings- en hypotheekmarkt. Tevens biedt zij een uitgebreid dienstenpakket aan ter ondersteuning van het intermediair op het gebied van lijfrente, ORV, uitvaart, bancaire diensten, kredieten etc. Inmiddels zijn er 1500 leden aangesloten bij de coöperatie. Via het eigen volmachtbedrijf wordt een white label particulier schadepakket aangeboden exclusief voor de leden van de coöperatie. Door de scherpe premie, uitstekende voorwaarden en online aanvraagproces kan het DAK-lid zijn concurrentiepositie verstevigen.