Brand New Day-rekening te verpanden aan Obvion hypotheek

Vanaf nu kunnen naast lijfrentepolissen ook beleggingspolissen die gekoppeld zijn aan een hypotheek van Obvion fiscaal geruisloos worden overgesloten naar Brand New Day.

Als een van de eerste geldverstrekkers accepteert Obvion een hypotheekrekening van Brand New Day als zekerheid door Brand New Day toe te voegen aan haar assortiment van vermogensbeheerders.

Paul Rijns, directeur Intermediair bij Brand New Day: “Wij zijn erg verheugd met Obvion als hypotheekverstrekker die Brand New Day rekeningen als onderpand accepteert. Obvion is een partij die zich net als Brand New Day onderscheidt in kwaliteit en klantgerichtheid. Voor hypotheekadviseurs biedt dit nieuwe mogelijkheden voor klanten met een Obvion hypotheek.”

Douwe Dijkstra, adjunct-directeur Obvion: “Wij zijn zeer enthousiast over Brand New Day als nieuwe partner voor onze Levenhypotheek met beleggingsrekening. Met haar filosofie ‘transparantie in kosten en het overtreffen van klantverwachtingen’ sluit Brand New Day goed aan bij de overtuigingen van Obvion.”

Over Brand New Day

Wij willen onze klanten graag verbazen. Niet alleen met ongekend lage kosten, waardoor onze klanten méér vermogen opbouwen. Of met een doordacht product zonder allerlei beknellende voorwaarden. Maar vooral met een on-Nederlandse service. We rennen ouderwets hard voor onze klanten. Alsof ons leven er vanaf hangt. Die service vinden wij erg belangrijk. Sterker nog: het is onze strategie. Brand New Day is zelfstandig en is geen dochter van BinckBank of een andere financiële onderneming.

Over Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken is een hypotheekbedrijf dat als doel heeft de consument financieel onbezorgd te laten wonen tijdens de gehele looptijd van de hypotheek. Vanuit het belang van consument en maatschaCollectiefj staan hierbij drie beloftes centraal: betrouwbaar advies, helderheid en ontzorgende dienstverlening. Obvion Hypotheken werkt daarom uitsluitend met onafhankelijke adviseurs. Obvion is in 2010 uitgeroepen tot Hypotheekbedrijf van het jaar. Zij opereert vanuit Heerlen met 350 betrokken medewerkers. De hypotheekverstrekker is in 2002 voortgekomen uit een samenwerkingsverband van Rabobank en ABP. Bezoek onze Obvion website voor meer informatie over Obvion.