Zomeractie: een lullig tientje

Zomeractie: een lullig tientje

Graag wijzen wij u op onze Zomeractie: als u in juni of juli € 1.000 zelf overmaakt naar uw rekening bij Brand New Day, ontvangt u van ons een tientje.

Eén lullig tientje? Toe maar!

Tsja. Die kosten van ons stellen natuurlijk niks voor. Die cadeaus van ons dus ook niet. You can’t have it all!

Voor zomerconcerten moet u dus niet bij ons zijn

En voor badhanddoeken en strandballen ook niet. Daar doen we niet aan. Want het gaat niet om de cadeaus. Cadeaus zijn voor bedrijven die verder niets te bieden hebben. U bent bij ons klant omdat u vermogen wilt opbouwen voor later. Niks meer en niks minder. En daar zijn we goed in.

Dus benut uw vakantiegeld goed

Bijvoorbeeld voor een onvergetelijke vakantie. En als er nog geld over is, voor uw toekomst… uw pensioen, uw appel voor de dorst. Of, als u er eentje heeft: de toekomst van uw kind.

Let op: op sommige rekeningen mag u niet extra bijstorten

Op een gouden handdrukrekening bijvoorbeeld. En ook op een hypotheekrekening of opbouwverzekering mag u niet meer inleggen dan u heeft afgesproken. Wilt u toch aan de actie meedoen? Dan kunt u natuurlijk wel een andere rekening openen en daar geld op storten.

Een beetje actie heeft actievoorwaarden

Die van ons dus ook. En die kunt u hier nalezen.

De zomer is losgebarsten. Wij hopen dat deze nog lang aanhoudt en wensen u een zwoele zomer toe. En als wij iets voor u kunnen doen: wij zitten voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Brand New Day