Onze zomeractie: een heerlijk flesje bubbels!

bellenblaas

 

Vakantiegeld! De zomeracties van banken en verzekeraars vliegen u deze maand dus om de oren… een schitterende badhanddoek of kekke strandbal als u een kapitaal op uw spaarrekening stort. Alsof u zelf niet de weg naar de HEMA weet te vinden als dat nodig is.

Want u zou uw vakantiegeld maar uitgeven aan een heerlijke vakantie
In plaats van even aan de balans van uw bank of verzekeraar te denken. Doodzonde natuurlijk.

Bij al dat vakantiegeweld kunnen wij niet achterblijven…
Tsja, een lousy actie om u het vakantiegeld uit de zak te kloppen, kunnen wij ook wel verzinnen.

Daarom wijzen wij u graag op onze mooie zomeractie
Een heerlijk flesje bubbels! Kunt u al van genieten als u in juni of juli € 1.000 (oké: meer mag ook) op uw rekening bij Brand New Day stort.

Bellenblaas met een ander logo?
Ja! Wij geven ons geld liever uit aan onze dienstverlening dan aan kadootjes. Daar heeft u meer aan. We zijn daarom blij dat we gratis een partijtje bubbels van een bevriende concullega konden betrekken. Hadden ze over. Sympathiek gebaar!

U wilt wat geld opzij zetten voor later?
Ga dan niet voor de badhanddoeken of strandballen. En ook niet voor ons flesje bubbels. Alstublieft zeg, lokkertjes zijn voor bedrijven die intrinsiek niets te bieden hebben. U bent klant bij ons omdat u geld wilt opbouwen voor later. Niks meer en niks minder. En daar zijn wij goed in.

U gaat lekker van het geld op vakantie?
Geniet ervan! En stuur ons een leuke vakantiefoto. Dan sturen wij u ook dat flesje bubbels. Want we zijn blij dat u klant bent, of u nou uw vakantiegeld stort of niet.

De zomer is nog niet helemaal losgebarsten, maar dat gaat zeker goedkomen! Wij wensen u een zwoele zomer toe. En als wij iets voor u kunnen doen: wij zitten voor u klaar!