Convenant voor pensioenregelingen

Geplaatst op 17 april 2014 door:

Wat betekent dit Convenant voor pensioenregelingen van Brand New Day waarin premievrijstelling is verzekerd? Als de werkgever na de inwerkingtreding van het Convenant een werknemer in dienst neemt die gedeeltelijk arbeidsongeschikt is en deze werknemer heeft recht op premievrijstelling vanuit [...]
Lees verder

Artikel PPI in Please Magazine

Geplaatst op 9 december 2013 door:

Pensioen Brand New Day in vergelijkingssoftware pensioennavigator

Geplaatst op 19 november 2013 door:

Pensioennavigator helpt adviseurs bij het geven van onafhankelijk pensioenadvies   Vanaf vandaag is het Collectief pensioen van Brand New Day opgenomen in de vergelijkingssoftware van de Pensioennavigator. Hiermee wordt het aanbod van diverse pensioenaanbieders vergeleken. Op basis van de wensen [...]
Lees verder

Interview in BNR Newsroom over collectief pensioen

Geplaatst op 25 september 2013 door:

Op 23 september werd Jan Willem Hoitsma geïnterviewd in BNR Newsroom. Hieronder kun je het interview beluisteren. Interview in BNR Newsroom:

Brand New Day figureert in Tros Radar

Geplaatst op 3 september 2013 door:

Jan Willem Hoitsma nieuwe commercieel directeur Brand New Day PPI

Geplaatst op 22 mei 2013 door:

En hij heeft er zin in! Brand New Day PPI, aanbieder van collectief pensioen, heeft haar bestuur uitgebreid. Vanaf heden is Jan Willem Hoitsma als commercieel directeur verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en samenwerking met professionele pensioenadviseurs.

Radiocommercials Collectief pensioen

Geplaatst op 22 mei 2013 door:

Om ons collectieve pensioen onder de aandacht te brengen, worden op BNR radiocommercials uitgezonden. Hierin staan onze klanten – de werknemers van de bedrijven – centraal. Hieronder kun je de commercials beluisteren. Centennium radio commercial: Flexurance radio commercial:


Pagina 1 van 41234

Hoe zorg je zelf voor meer pensioen?

Bekijk de video