Werk aan de winkel: Nederland is nog niet ontwoekerd!

Brand New Day heeft al sinds haar oprichting in 2010 als doel om Nederland te ‘ontwoekeren’. Dat overstappen loont is gebleken. Al ruim 55.000 klanten hebben de overstap naar Brand New Day gemaakt om te profiteren van onze lage kosten. Maar er is nog werk aan de winkel. In maart bracht de AFM het nieuws naar buiten dat er in Nederland nog steeds zo’n 2 miljoen woekerpolissen actief zijn.

Een woekerpolis? Wat is dat?
Woekerpolissen zijn vaak oude polissen. Veel van die polissen lopen zelfs al langer dan 10 jaar. Grote kans dat u er ook een heeft. Tussen 1993 en 2006 zijn er namelijk zo’n 7 miljoen afgesloten. Kenmerkend zijn de torenhoge kosten en het gebrek aan transparantie. Vaak kwamen polishouders er pas veel te laat achter dat een groot deel van hun inleg verdween in de portemonnee van de verzekeraar en dus helemaal niet werd belegd. Resultaat: het rendement werd opgegeten door de kosten.                                                                                   

Overboeken loont!
Sinds 2006 proberen verschillende instanties en toezichthouders consumenten te motiveren om hun oude polissen eens goed te bekijken en de verzekering aan te passen of over te boeken naar een goedkoper alternatief. Want overboeken loont. Een procent minder kosten is elk jaar een procent méér rendement. Dat is dus snel verdiend! Zeker op de lange termijn tikt zo’n procent meer rendement per jaar aardig aan.

Heb ik zo’n woekerpolis?
Door het gebrek aan transparantie is het vaak lastig om te controleren of uw polis een woekerpolis is. Met onze woekerpolischeck kunt u op basis van de naam van de polis nagaan of dit een woekerpolis is. Wilt u liever telefonisch iemand spreken? Neem dan even contact op met onze informatieservice via 020 – 75 85 300 of plan een belafspraak in.

Mei-actie: overstappen voor maar 49 euro
Heeft u een woekerpolis? Dan levert het overboeken van de polis u bijna altijd voordeel op. Daarom verlagen wij onze overboekkosten in de maand mei van 199 euro naar slechts 49 euro. Overstappen is heel eenvoudig. Wij regelen het voor u!

Meteen een rekening openen en van dit voordeel gebruik maken? Dat kan hier.

Leuk, zo’n telefonische afspraak…maar ik wil gewoon advies!
Brand New Day kan u informeren en helpen bij het overboeken van uw polis, maar wij kunnen en mogen geen financieel advies geven. Wij hebben namelijk geen inzicht in uw persoonlijke financiële situatie. Wilt u liever om tafel met een adviseur? Laat het ons dan weten via adviseur@brandnewday.nl . Wij brengen u dan in contact met een financieel adviseur bij u in de buurt. Boekt u in mei met uw adviseur een polis over naar Brand New Day? Dan is het overboeken helemaal gratis!