Brand New Day krijgt een nieuwe look

Brand New Day is inmiddels alweer 8 jaar oud. Na een flinke groeispurt zijn onze kinderjaren voorbij en is de puberteit begonnen. Dat vraagt om een nieuwe look!

Een nieuwe huisstijl
In de loop van de komende weken en maanden, worden MijnBND én de website in een nieuw jasje gestoken. Hoe het er precies uit gaat zien, houden we nog even geheim. Wel willen we alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo verandert ons logo. Nieuwsgierig geworden? Hieronder vindt u een sneak preview van ons nieuwe logo, het nieuwe MijnBND en de nieuwe website:

marketing-website-mockup-2 mybnd-mockup-2 mybnd-mockup-3

Per wanneer gaat er iets veranderen?
Eind april willen wij het nieuwe MijnBND introduceren. Als u dan inlogt op MijnBND, ziet u het verschil meteen. De rest van onze nieuwe website volgt iets later. We moeten nog even de laatste puntjes op de i zetten, maar verwachten dat dit niet al te lang meer duurt. Op de website beginnen we met het vervangen van de tools waarmee u een rekening kunt openen. Daarna volgt de rest van onze website.

Wat verandert er precies?
Het nieuwe MijnBND werkt op dezelfde manier als het huidige MijnBND. Daar hoeft u dus niet aan te wennen. Wat er wel wijzigt zijn de kleuren en de layout. Frisser en toegankelijker. Minder 2010, meer 2018. Natuurlijk werken we, los van deze nieuwe huisstijl, doorlopend aan andere (functionele) verbeteringen.

Op de website zelf verandert er meer. Tegelijk met de lay-out wijzigen wij ook de functionele mogelijkheden. Zo veranderen de stappenplannen om een nieuwe rekening te openen en voegen wij antwoorden op veel gestelde vragen toe.

Feedback?
Nog even geduld dus! Maar, heeft u over een paar weken onze nieuwe website bekeken en heeft u tips of suggesties voor ons? Laat het ons dan weten via klant@brandnewday.nl.