3.500ste werkgever kiest voor pensioen van Brand New Day

Brand New Day groeit hard en heeft in juni 2018 een nieuwe mijlpaal op de markt voor collectief pensioen bereikt. Summery Cosmedical Group heeft als 3.500ste werkgever gekozen voor een pensioenregeling van Brand New Day Premie Pensioeninstelling (PPI). Met een groei van bijna 800 nieuwe werkgevers in 2017 en de aanhoudende groei in 2018, is de PPI van Brand New Day één van de hardst groeide PPI’s op de Nederlandse markt.

Summery Cosmedical Group heeft in haar keuze voor Brand New Day het advies gevolgd van pensioenadviseur Wensink & Partners. In de vergelijking met andere uitvoerders bleek Brand New Day de beste keuze te zijn volgens Peter Wensink. “Brand New Day en Summery Cosmedical Group geloven in dezelfde filosofie: als het goed is voor de klant, is het uiteindelijk goed voor ons. Beiden willen ambassadeurs maken van hun klanten. Deze match, en uiteraard de lage kosten, de overzichtelijke portalen en goede beleggingsresultaten, maken dat is gekozen voor Brand New Day als uitvoerder van de pensioenregeling.”

3500ste werkgever Brand New Day PPI is Summery Cosmedical Group

Brand New Day en Summery Cosmedical Group

Uiteraard staat Brand New Day samen met Summery Cosmedical Group kort stil bij deze bijzondere mijlpaal. Summery Cosmedical Group en Wensink & Partners openden samen met Brand New Day een fles champagne. Hierna troffen alle werknemers van Summery Cosmedical Group op hun bureau een reep van Tony’s Chocolonely, één van de klanten van het eerste uur van Brand New Day.

Jan Willem Hoitsma, directeur van Brand New Day PPI: “We zijn supertrots dat zoveel bedrijven voor ons pensioen kiezen, dat wilden we even kort en gepast vieren. Begin 2018 hadden we zo’n 25% marktaandeel van de totale PPI markt, op basis van het aantal werkgevers. Dat overtreft al onze verwachtingen.”